Krstajić pozvao Aleksića, povređeni Sergej i Fejsa

“Svaka utakmica je bitna i odlučujuća, pa i ove dve. Crna Gora će igrati koliko joj dozvolimo. Imamo dobru atmosferu, očekujemo dobar rezultat, a respektujemo Crnu Goru”, rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

mladen krstajic jpg

Kako je naglasio, Sergej Milinković-Savić sigurno neće igrati protiv Crne Gore, za Litvaniju je neizvestan, povređeni su i Ljubomir Fejsa i Marko Dmitrović, dok problem sa zubom ima Filip Kostić.

“Još čekamo izveštaje doktora”, govori selektor, koji je naknadne pozive uručio Danijelu Aleksiću i golmanu Radnika Nikolu Vasiljeviću.

Krstajić dodaje da ga raduje forma velike većine reprezentativaca pred poslednje dve utakmice u Ligi nacija.

“Šali nema mesta, neće je biti na utakmicama. Šalićemo se kada napravimo rezultat”.

Krstajić ističe i da prati napadača Crvene zvezde Milana Pavkova, strelca dva gola protiv Liverpula (2:0) u Ligi šampiona.

“Drago mi je zbog Zvezde, za srpski fudbal je to jako važno. Pred Pavkovim je vreme, a reprezentacija treba kontinuitet. Nije igrač koji se ne gleda, radi se o dobrom napadaču, sada je dobio samopouzdanje”.

“Odigrali smo na dobrom nivou u Podgorici i Bukureštu, a u Rumuniji je falio samo gol. Cilj je ispunjen, sve je u našim rukama, igramo dobro i možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je što smo bez mene odigrali dobro, mogu u penziju na miru”, našalio se Kolarov.

Fudbaler Rome poručio je i da je prava pozicija Filipa Kostića levi bek, “samo to u Nemačkoj ne vide”.

Srbija dočekuje Crnu Goru u subotu na stadionu “Rajko Mitić”, a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana.